تبلیغات
بافتنی آسان برای شما

بافتنی آسان برای شما
 
نویسندگان
نظر سنجی
چه نظری راجب موضوعات دارید؟






برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید

تجربه نشان داده برای داشتن چلو گوشتی بهتر باید از دارچین استفاده کرد ضمنا چلو گوشتی که زیر آتش طبیعی درست میشود به مراتب خوشمزه تر از اجاق ها و تک شعله ها میباشد البته مردم ایران به این معتقد هستند که به دست طرف هم بستگی داره یعنی یه غذا با یه سری کار ها یه طعم رو میگیره همون کار ها رو یکی دیگه انجام میده خوشمزه تر میشه یه سری به این افراد اصطلاحا میگن دستش سبک هست

نکته دیگر استفاده از گوشت مرغوب میباشد که کسانی که از گوشت گاو استفاده میکنند باید از مغز ران استفاده کنند تا غذایی بهتر داشته باشید

اما نکته ای که هست این هست که گوشت گوسفند به مراتب بهتر نرم تر و خوش خوراک تر در میاید اما قیمت ان بیشتر میشود

و اما تاکتیک های به روز سر آشپز ها :

مغر ران را به قطعه های۱۰۰گرمی تکه تکه میکنیم پیاز چرخ شده را با گوشت مخلوط کرده رب- نمک- فلفل - زردچوبه و گرده لیمو را اضافه میکنیم

در صورتی که به گرده لیمو دسترسی ندارید میتوانید لیمو امانی گرفته و آن را از وسط نصف کنید دانه ها را جدا کنید و آن قسمت که شبیه پر هست را ور دارید و آن را با دست کمی له کنید فقط توجه داشته باشید به هیچ وجه نباید دانه های لیمو امانی قاطی شود چون غدا را تلخ میکند

موفق باشید 




طبقه بندی: اموزش اشپزی،
[ دوشنبه 3 بهمن 1390 ] [ 04:19 ب.ظ ] [ زهرا سارانی ]
نظرات
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

سلام به شما بازدید کننده عزیز
میدونم که وب در حال حاضر زیاد پست نداره اما با اجازه شما سعی میکنم فعالش کنم .
و بهترین مطالبی که به روز باشه رو واستون قرار بدم
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب




.

بک لینک بهترین سایت دانلود موبایل